Translate

dissabte, 2 de febrer de 2013

ANY NOU VIDA NOVA !!
ANY NOU VIDA NOVA

Primer de tot vull disculpar-me per estar tant temps sense dir res, però he començat l'any amb nous projectes, i això requereix temps i adaptació
Com molts de vosaltres ja sabeu, hem tancat TOC'S D'art S.C.P. Moltes empreses petites de Catalunya, entre elles la nostra, ens hem vist obligats a tancar per la crisi, pels impostos, per la pujada de l'IVA etc.
Es una pena, ja que he gaudit molt durant aquests 8 anys, he après infinitat de tècniques noves, he treballat amb materials que per a mi eren desconegut... i el més important, pel camí me trobat gent fantàstica, que sols per ells ja ha valgut la pena totes les hores i esforços dedicats a toc's d'art !!
Moltes gracies a tots, i us portaré a tots sempre al meu cor....
Això si, sempre diuen que quan es tanca una porta, se'n obre un altre, i en el meu cas ha sigut així, ja que a principis d'any vaig començar a treballar en una botiga de roba "LLUCIA" d'Igualada a la Rambla general Vives.
La veritat es que estic molt contenta, ja que es una manera de no desconnectar del mon de la moda, tot el contrari, estava molt posada amb el tema complements, i ara he descobert que la roba també es art, les combinacions, els teixits, els color, les textures etc. I el millor de tot es que no perds el contacte amb la gent, que a mi tant m'agrada, i quan veus que marxa el client/a amb la satisfacció de trobar aquella peça o conjunt que buscava, personal m'omple
A la botiga tenen de les millors marques del marcat com ara GUESS, MISS ME, REPLAY, YERSE, NIKE, NAPAPIJRI, I CODE, KILLAH, PEUTERRY, NAF NAF, CALVIN KLEIN, OKY-COKY etc etc, es un plaer poder treballar amb totes aquestes marques, i amb uns companys que fa tants anys que estan aconsellant i vestint a moltes persones (tant homes com dones)
Soc molt afortunada i volia dir-ho als quatre vents :-)
Moltes gràcies Toni per confiar amb mi!
Eps!!!!!, però no us penseu que he deixat la meva vena creativa, gaudeixo com una boja fent resines, i en breu us ensenyaré el raconet que me fet a casa per poder dissenyar i aprendre amb l'art. No seria vida sense les meves estones de "artista", que més puc demanar?


Emma.

1 comentari: